skip to Main Content

NoordSter is het geesteskind van hobbybrouwer Norman Sterkens. Het is ondertussen in enkele jaren uitgegroeid tot een begrip onder bierkenners en in de wijde omgeving van Balen. Norman is van beroep ICT manager bij een grote verpakkingsgroep, maar in zijn vrije tijd is het bier alles wat de klok slaat. Hij concentreert zich voornamelijk op zijn twee bieren “Norman” en “Lusja”.

Dit laatste biertje is genoemd naar zijn vrouw. Je voelt het, een echte familieonderneming dus!  Samen zijn ze ook erg actief in het lokale verenigingsleven. Verder maakt Norman ook speciale gelegenheidsbrouwsels die telkens maar in zeer beperkte oplage beschikbaar zijn. Ondertussen hebben ook zijn bierbrood en bierpralines het levenslicht gezien. Deze ideeën worden samen met andere locale onderwerp bedacht en uitgevoerd. Keer op keer unieke creaties … en altijd een lust voor de tong!

Norman koos voor Imagin8 voor de ontwikkeling van een logo en de volledige uitwerking van de huisstijl en een vrij uitgebreide website met bestelmogelijkheden, een verkooppunt locator, eventskalender enz…