Skip to content

Chapewerken Nico is gevestigd in Beerse en is gespecialiseerd in het verwerken van chapevloeren en isolatiewerken.

Zaakvoerder Nico kwam via Dakwerken Cristian bij Imagin8  terecht!

Nico was op zoek naar een partner die op relatief korte tijd een goede website kon maken die het mogelijk maakte om klanten een eenvoudige prijsaanvraag te kunnen doen. De site moest uiteraard ook een aantrekkingskracht hebben en goed vindbaar zijn via de gekende zoekmachines. Imagin8 werd enkel het logo aangeleverd, voor de rest werden we geheel vrij gelaten.

De website werd gemaakt met een flexibel content management systeem. Waardoor Nico zelf in staat moet zijn teksten en beelden aan te passen, nieuws toe te voegen enz… Uiteraard blijft Imagin8 klaar staan om zaken op vraag aan te passen.

Ook voor de webhosting en de verhuis en registratie van de domeinnaam staat Imagin8 in. Onderhoud en updates worden met een onderhoudscyclus uitgevoerd tegen  jaarlijkse fee .

Het resultaat is hier te bewonderen www.chapewerken-nico.be

Wat kan je van mij verwachten?

Mijn passie ligt bij het creëren van compleet nieuwe huisstijlen. Van het uitgekiende logo, het slik briefpapier, tot de fonkel nieuwe website, en die dynamische Facebook page of Instagram account. Maar ook voor de belettering van uw wagenpark of een compleet uitgewerkte beursstand en allerhande drukwerk kan u bij mij terecht.

Gegevens 

Imagin8
Marterstraat 7
2440 Geel
+32 495 18 92 10
BE 0661.787.250
IBAN BE42132580235954
BIC:BNAGBEBB

© 2017  imagin8  – Alle rechten voorbehouden