Skip to content

Dakwerken Cristian is een dakwerkersbedrijf uit Rijkevorsel.

Zaakvoerder Cristian is een meewerkend patroon die met veel oog voor detail de meest uiteenlopende dakconstructies verwezenlijkt. Met een goed geolied team leid hij alle projecten in goede banen en werkt alles tot in de puntjes af binnen de gestelde termijn.

Op basis van mond aan mond reclame koos Cristian voor Imagin8 voor de ontwikkeling van een logo en de volledige uitwerking van de huisstijl en het ontwerp van de belettering van zijn bestelwagens en vrachtwagen.

We creëerden ook een bus aan bus flyer. Cristian kan deze makkelijk bij de mensen in de brievenbus kan steken, wanneer hij ergens aan het werk is en merkt dat er in de straat een nieuwe werf is opgestart of waarvan hij denkt dat het dak op afzienbare tijd aan vervanging toe is. Of woningen die net verkocht werden  waarvan de kans groot is  dat de nieuwe eigenaar het dak zal willen aanpakken.

Wat kan je van mij verwachten?

Mijn passie ligt bij het creëren van compleet nieuwe huisstijlen. Van het uitgekiende logo, het slik briefpapier, tot de fonkel nieuwe website, en die dynamische Facebook page of Instagram account. Maar ook voor de belettering van uw wagenpark of een compleet uitgewerkte beursstand en allerhande drukwerk kan u bij mij terecht.

Gegevens 

Imagin8
Marterstraat 7
2440 Geel
+32 495 18 92 10
BE 0661.787.250
IBAN BE42132580235954
BIC:BNAGBEBB

© 2017  imagin8  – Alle rechten voorbehouden